zoek een postadres beschikbaar

Aangeboden, het antwoord voor inschrijf, registratie en postadres voor een bedrijf.

vragen zoeken en antwoorden postadres bedrijfDe antwoorden op de meest gestelde vragen voor een postadres hebben wij hieronder proberen te beantwoorden. Staat er een vraag of antwoord niet bij neem dan gerust contact met ons op

Via ons kan je in Duitsland een Postbus openen en gebruiken. Iedere plaats in Duitsland is beschikbaar. Deze oplossing bieden wij aan voor o.a. webshop post goedkoper te versturen en als retour adres voor de post en pakketten van klanten.

19,50 per maand exclusief btw. Dat zijn de kosten voor het inschrijven van een bedrijf. Dit adres kan dan ook gebruikt worden voor de Kamer van Koophandel

Wij hebben geen dure mensen in dienst. Daarbij kopen wij bij Co-work centres en bedrijven centra ruimte in. Daarom zijn wij goedkoop. Zo goedkoop dat wij ook een laagste prijs garantie geven.

Ja zeker! Wij kunnen dan zeker helpen! Maar dat is dan een vergissing. Wij hebben -bijna- alle smoesjes al gehoord en wij hebben een redelijk controle systeem. De reden hiervoor is dat wij juist eerlijk zaken willen doen met gerespecteerde partners. Maar wees gerust, er zijn genoeg andere aanbieders van rommeladressen.

Ja, wij hebben betrouwbare adressen bij normale partners als co-works centra en andere aanbieders. Wij hebben een D&B nummer, KvK, BTW en CBP op onze website staan. Wij zijn sinds 1999 geregistreerd bij de kamer de kamer van koophandel.

Onze voorwaarden zijn simpel; wij bieden vrijblijven een inschrijfadres aan. Dit doen wij door middel van een aanbieding per e-mail te sturen. Omdat wij bemiddelen voor verschillende adres aanbieders in verschillende landen zijn er ook verschillende voorwaarden per adres. Wel zorgen wij er voor dat de geldende voorwaarden duidelijk zijn. Kleine en verborgen lettertjes doen wij niet aan.

Staat uw antwoord of vraag er niet bij? Neem gerust contact op.