informatie en contact

Post-adres en registratie-adres informatie. De oplossing voor een bedrijf, zzp-er, eenmanszaak, BV en VOF in te schrijven op een adres.

informatie postadres bedrijf registreren“ik ben deze dienstverlening begonnen omdat ik deze betaalbare oplossingen zelf mis. Dan kan je wachten tot er een ander met deze oplossing komt (oke, dat heb ik 20 jaar ook gedaan) maar na 20 jaar ondernemer te zijn geweest ben ik dit toch maar gestart. Na verschillende ondernemingen in binnen en buitenland opgericht te hebben was het hoog tijd om ook in deze bestaande markt iets nieuws te gaan doen.

Hiervoor was ik de eerste ondernemer die je een ‘tool’ gaf voor gratis algemene voorwaarden, de eerste die luchthaven belastingen voor reizigers is gaan claimen, de bedenker van het online inchecken voor passagiers en zo nog wat innovatieve ideeen op de markt gezet.

Onder verschillende namen breng ik nu de dienstverlening voor registratie adressen op de markt met optioneel extra services. Deze extra diensten zijn alleen vrijwillige af te nemen dus geen koppelverkoop. Dit dienstenpakket zal alleen maar uitgebreider gaan worden! Maar allemaal om het gewone ondernemers wat makkelijker en voordeliger te maken. Dan mag iedereen lekker in hun leaseauto moeilijk en duur gaan doen maar ik ga voor het gewone ondernemen! En daar past 120,- euro per maand voor een postbus niet bij!! En daarom bieden wij inschrijfadressen nu op z’n Hollands ‘goedkoop’ aan.”

  1. Ochtend Middag Avond z.s.m.
  2. Loading ...

De antwoorden op de meest gestelde vragen

  1. Loading ...

Onze adres gegevens

Meer informatie over post-adres.nl ‘het verhaal’

U bent verhuurder

Onze voorwaarden

partner van adres controleren geverifieerd-adres